SCH

Mitä on Soul-Centered Healing? (SCH)

(Eeva on valmistumassa SCH-terapeutiksi ja käyttää hypnoterapeuttina tarvittaessa sielukeskeisiä menetelmiä)

Soul-Centered Healing (SCH) on hypnoterapeuttinen lähestymistapa, joka tunnistaa ihmisen muita ulottuvuuksia kuin fyysisiä, emotionaalisia ja psyykkisiä. Hypnoosia käyttämällä SCH voi auttaa henkilöä tunnistamaan ja ratkaisemaan kivun, konfliktin tai hämmennyksen lähteitä, jotka toimivat näillä tasoilla tavallisen tietoisuuden ulkopuolella.

Näille tasoille ”keskusteluterapia” ei useinkaan pääse sisäisten estojen ja ego-puolustusten takia. Nämä ego-osat suojaavat tietoista itseä aiemmalta kivulta ja traumalta, joka on sisällä. Nämä puolustukset toimivat niin automaattisesti, niin saumattomasti, että emme yleensä saa niistä kiinni, ellemme osaa etsiä oikeita asioita.

Soul-Centered Healing tunnistaa nämä puolustuskeinot. Se tunnustaa, että jokaisella ihmisellä on energeettinen, psyykkinen ja henkinen ulottuvuus. SCH tunnustaa myös, että näillä tasoilla toimii ilmiöitä, olosuhteita, kokonaisuuksia ja energioita, jotka voivat aiheuttaa jollekulle emotionaalista ja psyykkistä kärsimystä. Käyttämällä tiettyjä menetelmiä ja protokollia, sielukeskeinen parantaminen auttaa henkilöä pääsemään näille tasoille ja työskentelemään niillä parantuakseen.

SCH:n on kehittänyt psykologian tohtori Thomas Zinser, joka on toiminut terapeuttina USA:ssa yli 30 vuotta.

KESKIVIIKKO 24 TOUKOKUU TERVE.FI

RTT-terapia vapautti Eeva Pesosen mielen ja sielun jumeista: ”Moni yllättyy alitajuisen työskentelyn voimasta”

Homekoti sysäsi Eeva Pesosen kriisien kierteeseen. Lopulta hän tunsi itsensä täysin lyödyksi ja antoi periksi. Kun ei ollut enää mitään menetettävää, hän rohkaistui etsimään apua RTT-terapiasta. Lue koko artikkeli täältä.