Minusta

Eeva Pesonen

Burnout-ekspertti, hypnoterapeutti, rapid transformational therapy (RTT) -terapeutti, soul-centered healer, valmentaja, VTM.

Olen vuosia hoitanut asiakkaitani henkisissä ja fyysisissä ongelmissa menestyksekkäästi RTT:llä sekä soul centered healing- menetelmällä. Käytän tarvittaessa myös keskustelullista valmennusta.

Autan sinua saavuttamaan elämässäsi juuri sen tavoitteen, joka on sinulle tällä hetkellä kaikkein merkityksellisin. Oli se sitten toipuminen ahdistuksesta, burnoutista, erosta, kivusta tai vaikkapa uuden työpaikan saaminen. 

Saamme hyvin selkeitä tuloksia useimmiten aikaan jo 1-3 tapaamiskerralla.

Olen 4 ihanan nuoren äiti ja minulla on takana myös yli 20 vuoden ura taloustoimittajana Suomen ja maailman johtavissa medioissa (Kauppalehti, Reuters). 

Vuonna 2017 olin tilanteessa, jossa olin väsynyt ja stressaantunut, enkä kokenut työtäni ja elämääni enää tyydyttäväksi.  Jotain oli tehtävä.

Minua kutsui muutos. 

Olin tuntenut itsessäni voimakkaana jo kauan kutsun alkaa työskentelemään oman ja muiden hyvinvoinnin kasvattamiseksi, sekä tietoisuuden lisäämiseksi

Samassa yhteydessä löysin RTT:n. Jo kahdessa sessiossa tunsin parantuvani hyvin syvästi. Asiat alkoivat korjaantua ja loksahdella paikoilleen kuin itsestään. Myös fyysiset ongelmat väistyivät.

Olin täynnä iloa, helpotusta ja energiaa. Ryhdyin yrittäjäksi ja loin itselleni uuden alun. 

Näin myös miten paljon hyvää RTT:llä ja alitajunnan kanssa työskentelemällä saatiin aikaan ja miten syvistä vesistä ihmiset pystyivät nousemaan nopeastikin, vaikka olivat jo ”kokeilleet kaikkea”. 

Päätin opiskella RTT-terapeutiksi Lontoossa menetelmän ”kehittäjän Marisa Peerin johdolla.  

Olen nykyään sertifioitu hypnoterapeutti (Marisa Peer School London), sertifioitu rapid transformational therapy -terapeutti (RTT) ja koulutettu henkinen valmentaja (Hima Happiness). Peruskoulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri. Olen myös soul-centered healing -menetelmän harjoittaja (Dr Tom Zinser, USA).  

Lähestymiseni kipuihin, häiriöihin, konflikteihin sekä muihin henkisiin ja fyysisiin ongelmiin on aina mind-body-soul-lähtöinen. Opiskelen jatkuvasti lisää ja olen työssäni erikoistunut muun muassa burnoutista, ahdistuksesta ja unettomuudesta kärsivien auttamiseen.

Minulla on pitkä kokemus ja ymmärrys myös bisneksestä, taloudesta sekä työelämän kysymyksistä. Olen nähnyt todella monta kertaa läheltä, kuinka ihmiset elävät niin kuin heillä ei olisi muuta sisältöä elämässään kuin työ. 

Monet asiakkaistani kuitenkin haluavat toisenlaisen elämän. Yhä useampi haluaa muuttaa elämänsä sellaiseksi, että heillä on työn lisäksi tilaa hengittää ja seurata omaa kutsumustaan. Kaikki alkaa sisäisestä eheytymisestä, elämän tasapainottamisesta, itseluottamuksen uudelleen löytämisestä ja oman suunnan, tarkoituksen ja merkityksen toteuttamisesta.

Autan asiakkaitani vaihtamaan aikataulutetusta elämästä orgaaniseempaan, soljuvampaan sekä sielukeskeisempään elämään, jossa voi myös elää enemmän omilla ehdoillaan. RTT-terapian avulla pystyt avaamaan sisäiset solmusi ja voit päästä tavoitteisiisi sekä terveyden, talouden että ihmissuhteiden osalta.

RTT:llä voimme avata muun muassa näitä yleisiä ajatuslukkoja ja paljon muuta:

“Minua ei voida auttaa”

“Asiat eivät ole minulle saatavilla”

“Minä en kuulu joukkoon”

”Minussa on jotain vikaa”

Tunnistatko jonkin näistä?

Kun ihmiset ovat todella vaikeassa tilanteessa pidempään, he alkavat leimaantua ongelmaansa, saattavat siis olla täysin jumissa, eivätkä enää usko, että kukaan tai mikään voisi auttaa heitä. 

Usein asiakkaani tulevat luokseni, kun he ovat yrittäneet ja kokeilleet kaikkea – esimerkiksi keskusteluterapiaa, tai fyysisiä hoitoja, ilman riittäviä tuloksia. He ovat saattaneet sijoittaa tuhansia euroja pitkiin terapioihin, mutta mikään ei ole silti muuttunut.

Tosiasiassa – kokemukseni mukaan ”mahdottomia tapauksia” ei kuitenkaan ole olemassa. Kanssani RTT-terapian avulla asiakkaani pystyvät ratkaisemaan haasteensa pysyvästi usein jo 1-3 tapaamiskerralla.

Autan heitä löytämään sekä avaamaan henkiset lukot ja tunne-elämän jumit sekä muuttamaan negatiiviset uskomukset, jotka estävät heitä nousemasta seuraavalle askelmalle elämässään.

Oli se askelma sitten sisäinen vapaus ja rentous, turvallisuuden ja rauhan kokemus, paraneminen ahdistuksesta tai burnoutista, hyvinvoinnin tunne kehossa ja mielessä, muutos uralla tai liiketoiminnassa, tai esimerkiksi uralla huijarisyndroomasta irti pääseminen.

Teen suurimman osan terapiatapaamisista etänä, mutta olet todella tervetullut myös paikan päälle sessioihin! Otan vastaan Helsingissä.

Ota ensimmäinen askel muutokseen ja varaa aika ilmaiseen konsultaatioon.

Lue täältä asiakkaitteni kokemuksia RTT-terapiast

Vuonna 2017 olin tilanteessa, jossa pelkäsin menettäväni työkykyni – olin uupunut, kipeä, stressaantunut enkä kokenut työtäni tai muuta elämääni tyydyttäväksi. Sairastuin kahdeksan kuukautta kestäneeseen poskiontelontulehdukseen, olin epätoivoinen ja ahdistunut. Jouduin leikkaukseenkin poskionteloiden vuoksi, eikä minulla ei ollut enää lainkaan ääntä Jotain oli tehtävä.

Tämän totaaliuupumuksen yhdeksi syyksi paljastui talossamme piillyt sisäilmaonglema, mutta ymmärsin, että taustalla oli paljon muutakin. Minua kutsui isompi muutos. 

Päätin vastata sisäiseen kutsuun, jonka olin tuntenut itsessäni voimakkaana vähintään vuodesta 2010 asti: alkaa työskentelemään omani ja muiden tietoisuuden kasvattamiseksi. Omaa henkisen kasvun polkuani oli käynyt tietoisesti jo 1990-luvulta lähtien. 

Samassa yhteydessä löysin RTT:n. Otin kaksi sessiota ja tunsin parantuvani hyvin syvästi. Sekä sen hetkisestä raskaasta olosta, mutta myös muista vuosia vaivanneista asioista, jotka alkoivat korjaantua ja loksahdella paikoilleen kuin itsestään. Myös sisäilmaongelman aiheuttamat fyysiset ongelmat väistyivät.

Olin täynnä iloa, helpotusta, hyvää oloa ja energiaa. Ryhdyin yrittäjäksi ja loin uuden alun. 

Näin miten paljon hyvää RTT:llä sai aikaan ja miten syvistä vesistä ihmiset pystyivät sen avulla nousemaan. Päätin opiskella itse RTT-terapeutiksi Lontoossa Marisa Peerin johdolla.  

Olen nykyään sertifioitu hypnoterapeutti (Marisa Peer School London), sertifioitu rapid transformational therapy -terapeutti (RTT), koulutettu henkinen valmentaja (Hima Happiness). Peruskoulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri. Valmistun pian soul-centered healing -menetelmän harjoittajaksi tohtori Tom Zinserin opista (USA).  

Lähestymiseni kipuihin, häiriöihin, konflikteihin sekä muihin henkisiin ja fyysisiin ongelmiin on aina mind-body-soul-lähtöinen. Opiskelen jatkuvasti lisää ja olen työssäni erikoistunut muun muassa burnoutista, ahdistuksesta ja unettomuudesta kärsivien auttamiseen.

Minulla on pitkä kokemus ja ymmärrys myös bisneksestä, taloudesta sekä työelämän kysymyksistä. Olen nähnyt todella monta kertaa läheltä, kuinka ihmiset elävät niin kuin heillä ei olisi muuta sisältöä elämässään kuin työ. Monet asiakkaistani kuitenkin haluavat toisenlaisen elämän. Yhä useampi haluaa muuttaa elämänsä sellaiseksi, että heillä on työn lisäksi tilaa hengittää ja seurata omaa kutsumustaan. Kaikki alkaa sisäisestä eheytymisestä, elämän tasapainottamisesta, itseluottamuksen uudelleen löytämisestä ja oman suunnan, tarkoituksen ja merkityksen toteuttamisesta.

Autan asiakkaitani vaihtamaan aikataulutetusta elämästä orgaaniseempaan, soljuvampaan sekä sielukeskeisempään elämään, jossa voi myös elää enemmän omilla ehdoillaan. RTT-terapian avulla pystyt avaamaan sisäiset solmusi ja voit päästä tavoitteisiisi sekä terveyden, talouden että ihmissuhteiden osalta.

RTT:llä voimme avata näitäkin yleisiä ajatuslukkoja.

Kolme yleisintä ajatusblokkia:

“Minua ei voida auttaa”

“Asiat eivät ole minulle saatavilla”

“Minä en kuulu joukkoon”

Tunnistatko jonkin näistä?

Monesti, kun ihmiset ovat todella vaikeassa tilanteessa, he ovat myös helposti jo leimaantuneita ongelmaansa, täysin jumissa, eivätkä enää usko, että kukaan tai mikään voisi auttaa heitä. Usein asiakkaani tulevat luokseni, kun he ovat yrittäneet ja kokeilleet kaikkea ilman tuloksia. He ovat saattaneet sijoittaa tuhansia euroja pitkiin terapiahoitoihin, mutta mikään ei ole silti muuttunut.

Tosiasiassa kaiken voi aina muuttaa, kaikesta voi luopua, eikä mahdottomia “tapauksia” ole olemassa. Kanssani RTT-terapian avulla asiakkaani pystyvät ratkaisemaan haasteensa pysyvästi usein jo 1-3 tapaamiskerralla.

Autan sinua löytämään sekä avaamaan henkiset lukot, jotka estävät sinua nousemasta seuraavalle askelmalle elämässäsi. Oli se sitten sisäinen vapaus ja rentous, paraneminen ahdistuksesta, hyvinvoinnin tunne kehossa ja mielessä, muutos uralla tai liiketoiminnassa tai esimerkiksi huijarisyndroomasta irti pääseminen.

Teen suurimman osan terapiatapaamisista etänä, mutta olet tervetullut myös paikan päälle. Otan vastaan Helsingissä.

Ota ensimmäinen askel muutokseen ja varaa aika ilmaiseen konsultaatioon.

Lue täältä asiakkaitteni kokemuksia RTT-terapiasta

KESKIVIIKKO 24 TOUKOKUU TERVE.FI

RTT-terapia vapautti Eeva Pesosen mielen ja sielun jumeista: ”Moni yllättyy alitajuisen työskentelyn voimasta”

Homekoti sysäsi Eeva Pesosen kriisien kierteeseen. Lopulta hän tunsi itsensä täysin lyödyksi ja antoi periksi. Kun ei ollut enää mitään menetettävää, hän rohkaistui etsimään apua RTT-terapiasta. Lue koko artikkeli täältä.